Moș Crăciun a oferit cadouri copiilor la Muzeul Poliției Române din Târgoviște

Publicitate

Moș Crăciun a poposit, ieri, la Muzeul Poliției Române din Târgoviște. Acesta a oferit daruri la mai mulți copii din Săbiești, Mănești, Mircea Vodă și Târgoviște, dar numai după ce le-a testat cunoștiințele cu întrebări legate de circulația rutieră, așa cum reiese dintr-o informare IPJ Dâmbovița.

“Ieri, 9 decembrie, polițiștii de prevenire au organizat la Muzeul Poliției Române cea de a V-a ediție a Proiectului “ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA LUMEA”.

Astfel, preșcolarii de la Grădinițele din Mircea Vodă, Săbiești și Mănești și de la Grădinița cu program prelungit Dorothy din Târgoviște, prin activități adaptate vârstei, și-au testat cunoștințele din domeniul siguranței rutiere și referitoare la drepturile și îndatoririle unui copil.

De asemenea, copiii au răspuns și la întrebări privind comportamentul la grădiniță, pe stradă și în familie.

Bucuria cea mai mare a copiilor a fost sosirea lui Moș Crăciun. Cei mici au cântat și recitat poezii și au primit cadouri și diplome din partea organizatorilor.

La activitate au participat reprezentanții și voluntarii Organizației “Salvați Copiii”.

De asemenea, s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Arhiepiscopiei Târgoviște și al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!