Momente de răsfăț la Bronzage Studio! Salonul oferă un bronz uniform, sănătos și de calitate

Publicitate

Bronzage Studio te așteaptă să te bucuri de momente de răsfăț în orice zi a săptămânii! Dacă îți dorești un bronz uniform, sănătos și de calitate, salonul aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște este soluția ideală.

Bronzage Studio îți oferă aparate profesionale din gama MegaSun, unice pe piața studiourilor de bronzare din Dâmbovița.

Solariile disponibile la Bronzage sunt considerate unele dintre cele mai performante din lume, motiv și pentru care au primit certificat de garantare al calității în Europa. MegaSun este prima companie care a prezentat un studiu academic referitor la modul de bronzare în funcție de tipul pielii, fiind primul producător care a primit de la Asociația Germană de Sănătate certificatul “Sănătate Garantată” pentru sistemul de bronzare.

Reprezentanții salonului au ales aparatele de bronzare MegaSun din motive întemeiate. Calitatea germană înseamnă pentru MegaSun mai mult decât un slogan, fiind garanția unor produse de maximă calitate, continuă inovație, siguranță, fapt dovedit și prin certificatul de mediu iSO 14001.

Compania MegaSun este singura din domeniu care se află în strânsă colaborare cu medici specialiști pentru a oferi clienților un bronz cât mai plăcut și în condiții cât mai sigure. Studiourile de bronzat MegaSun se găsesc astăzi pe toate continentele lumii și asta garantează cu adevărat calitatea serviciilor oferite.

Încă de la deschidere, Bronzage Studio și-a propus să redefinească bronzarea în Târgoviște, cu o echipă tânără și ambițioasă, dar și bine pregătită în domeniu. Întreaga echipă vizează ca tu să arăți bine și să te simți excelent, ca toată lumea să-ți admire tenul sănătos și îngrijit.

Încă de la intrare se observă că echipa Bronzage este bine instruită, răbdătoare și amabilă. Fetelor de la recepție le face plăcere să explice toate detaliile înainte de ședința de bronzare.

Bronzage Studio oferă de fiecare dată un bronz fără cusur, într-un mediu relaxant și de maximă igienă. Ce ne spune echipa Bronzage: „Iubim pielea bronzată și un aspect exterior frumos, dar mai ales iubim bronzul sănătos”.

De ce să alegi Bronzage Studio:

-fără piele arsă;

-fără miros neplăcut după bronzare;

-pielea rămâne fină și catifelată datorită lămpilor de colagen.

Așadar, dacă te-ai convins ce înseamnă Bronzage Studio, atunci la studio-ul din centrul orașului Târgoviște îți poți răsfăța pielea cu un bronz intens și de calitate!

Bronzage Studio poate fi găsit pe Centrul Vechi din Târgoviște, pe strada Revoluției, la parterul blocului C10, vis-a-vis de fântâna arteziană și lângă Cofetăria Rodi’s cakes.

Programul salonului este de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0771 737 688.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!