Modelele online care se respectă pot alege să lucreze într-un studio din România premiat la nivel internațional – care sunt beneficiile de care se vor bucura?

Sursa foto: richgirls-studio.ro
Publicitate

Fiecare job se începe de jos, dar asta nu înseamnă că ar trebui să accepți orice loc de muncă din prima, chiar dacă nu este pe placul tău. Chiar și când vine vorba de videochat, este extrem de important la care studio alegi să lucrezi, care este reputația și viziunea acestuia. Un studio de videochat care este premiat la nivel internațional are în mod clar o reputație de neimaginat, a încasat cele mai bune câștiguri din ultimii ani și oferă cele mai bune beneficii pentru modele lor. În fond, la un studio de videochat respectat nu te simți ca la locul de muncă, ci ca într-o continuă vacanță cu familia. 

Rămâi la acest articol pentru a afla care sunt cele mai importante beneficii pe care le primește un model online la un studio de videochat de renume. 

De ce beneficii se pot bucura modelele online?

Training profesional

Te-ai întrebat cu ce aspecte diferă studioul de videochat Rich Girls față de alte studiouri de videochat din țară? În primul și în primul rând, ei oferă un training profesional de cea mai bună calitate. Datorită trainingului performant, având cea mai mare echipă de profesioniști din România de altfel, modelele online pot ajunge la încasări uriașe într-un mod sigur și rapid, lucru care nu este posibil din prima la alte studiouri de videochat. Scopul RichGirls-Studio.ro este de a pregăti modelele fără experiență să devină profesioniste și să ajungă la câștiguri mari, pentru că ei nu încurajează concurența între modelele la început de drum și între cele performante. Ei consideră că singurii concurenți ai modelelor online sunt ele însele. Ca model, acest lucru te face cu siguranță să devii cea mai bună variantă a ta. 

Datorită trainingului profesionist și motivației modelelor, ele pot deveni profesioniste într-un timp destul de scurt, câștigând chiar și 10.000$ după doar 10 ture lucrate. Iar la începutul carierei, fiecare model online beneficiază de un bonus de angajare de pana in 3000$. 

Toate aspectele ce țin de imaginea modelelor sunt oferite de studio

Un model online de succes a ajuns într-o astfel de poziție și datorită echipei profesioniste a studioului și resurselor pe care le pune la dispoziție. Pentru ca un model să aibă o imagine impecabilă în mediul online, RichGirls-Studio.ro oferă servicii de înfrumusețare, cum ar fi extensii de gene, make-up, manichiură, pedichiură, coafor si solar, toate gratuite. 

Un alt beneficiu sunt ședințele foto și video imperios necesare pentru construirea imaginii în online, iar vestea bună este că outfit-ul și recuzita sunt alese de modelele online cu ajutorul celor mai buni stiliști din companie. 

Studioul este alături de modele când vine vorba de viața personală

Nu te gândi că modelele online doar fac banii și pleacă acasă. Studioul își susține în permanență modelele pentru ca fiecare dintre ele să își atingă visele. Modelele sunt ajutate să-și achiziționeze mașina mult dorită, locuința de vis sau chiar să apeleze la operații estetice pentru a scăpa de eventualele complexe. 

 „Best Live Cam Studio” nu reprezintă un premiu oferit de Live Cam Awards pentru performanțele studioului, ci simbolizează armonia din spatele acestei industrii: Rich Girls este studioul online căruia îi pasă de modele, care depune eforturi în fiecare zi ca ele să se simte absolut magnific la locul de muncă și se luptă împreună cu ele pentru a-și îndeplini visele. De ce să alegi să te angajezi la orice studio de videochat, când poți face parte din familia unui studio premiat internațional?

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!