Mobilizare generală a fanilor Chindiei pentru duelul decisiv cu Concordia Chiajna! Bilete și transport gratuit pentru deplasarea de la Ploiești

601

Clubul AFC Chindia Târgoviște vine în sprijinul suporterilor care vor să susțină echipa la manșa retur a duelului cu Concordia Chiajna, din cadrul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Cum oficialii clubului vizează să umple stadionul din Ploiești la ultimul joc din acest sezon, aceștia au decis să ofere bilete și transport gratuit fanilor care doresc să-și susțină favoriții din tribunele arenei „Ilie Oană”.

„Bilete și transport gratuit pentru meciul cu Concordia Chiajna

Accesul fanilor echipei târgoviștene la returul barajului cu Concordia Chiajna, programat duminică, 29 mai, ora 18.15, se va face pe bază de bilet cu valoare 0 (invitație), care poate fi procurat doar de la casele de bilete ale clubului (Calea Domnească, nr 216) sau de la stadionul „Ilie Oană”, potrivit unui comunicat emis de clubul dâmbovițean.

Program case de bilete:
Târgoviște, sediul clubului:
joi, 26 mai: 9-16
vineri, 27 mai: 9-16
Ploiești, stadion Ilie Oană:
sâmbătă, 28 mai: 9-13
duminică, 29 mai: 12-19 (până la pauza meciului)
AFC Chindia Târgoviște vine în sprijinul suporterilor care nu au mijloace de transport pentru a ajunge la meci, oferind transport gratuit, în baza înscrierilor, la sediul clubului.

Vă așteptăm la meci, alături de băieții noștri! Continuăm împreună în Liga I!”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

Chindia are nevoie de sprijinul a câți mai mulți suporteri în tribune pentru a-și asigura prezența în cel de-al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pe 25 mai 2019, formația târgovișteană sărbătorea promovarea în Liga I după victoria cu Luceafărul Oradea, 4-1.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!