Mirela Vaida: “Faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol, nu mă pot abține”

Publicitate

După ce săptămâna trecută a fost atacată în timpul emisiunii pe care o prezintă, Mirela Vaida a transmis în direct un mesaj emoționant telespectatorilor săi, relatează Dcnews.ro. 

Aceasta a declarat în lacrimi la începutul emisiunii de astăzi că nu i se pare corect ca prezentatorul, care are rolul de a pune în vedere telespectatorilor anumite realități sociale, să fie deseori confundat cu emisiunea în sine și să fie judecat din această perspectivă, absolut greșită în opinia ei, conform aceleiași surse.

De asemenea, prezentatoarea tv spune că se consideră un om obișnuit, cu o familie, cu trei copii de care este mândră și alături de care își dorește să fie alături în continuare, fără să bage în seamă comentariile de pe rețelele de socializare:

“Faptul că dumneavoastră puteţi, pe Instagram, pe Facebook, să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noștri…. Faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol, nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți! Credeți ce doriţi! Eu doar vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida, în această seară, în emisiunea Acces Direct, de la Antena 3, potrivit Dcnews.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!