Mihaela Radu, campioană absolută la box! Pugilista de la CSM Târgoviște și-a trecut în cont cea de-a treia medalie de aur la Campionatul Național

Publicitate

Mihaela Radu a fost și în acest an de neoprit la Campionatul Național de box feminin! Pugilista Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a dovedit supremația în ring și a devenit din nou campioană a României la senioare.

Ca si anul precedent, sportiva antrenată de Nicu Tameș a obținut medalia de aur în limitele categoriei +81 de kilograme. Mihaela a urcat pe prima poziție a podiumului după ce a învins în finală o pugilistă din Călărași.

Bucuria a fost una imensă pentru sportiva de la CSM Târgoviște după ce a intrat încă o dată în posesia titlului de campioană a României. “Mă bucură foarte mult titlul național obținut la Campionatul Național. Mi-am păstrat titlul cucerit în ultimii ani. Am trebuit să muncesc mult în ultima perioadă pentru ajunge din nou la aur. În același timp pot spune că a fost mult mai ușor decât anul trecut. Sunt bucuroasă de performanța atinsă”, ne-a declarat multipla campioană a țării de la CSM Târgoviște.

După victoria din ringul Complexului “Marea Neagră”, din Eforie Nord, Mihaela Radu a ajuns la al treilea titlul de campioană a României obținut consecutiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!