Medicul ginecolog de la Spitalul Târgoviște, prins luând mită, plasat în arest la domiciliu

Publicitate

Medicul ginecolog pensionar, cu contract la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, a fost plasat în arest la domiciliu.

Decizia a fost luată de Tribunalul Dâmbovița care a respins propunerea de arestare preventivă formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Potrivit instanței, medicul Gheorghe Popescu va fi în arest la domiciliu timp de o lună, până pe data de 13 martie 2020 inclusiv.

Pe durata arestului la domiciliu, el nu are voie să părăsească imobilul fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori a organului judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat şi bineînțeles are interdicția de a comunica în vreun fel cu denunţătorii.

Doctorul Gheorghe Popescu a fost prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, când primea bani de la rudele unei femei care urma să intre în sala de nașteri. Acest lucru s-a întâmplat miercuri, 12 februarie.

Se pare că ginecologul a cerut pacientei suma de 1750 de lei, iar o rudă a acestea l-a anunțat pe medic că îi poate oferi 1400 de lei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!