Medicină de familie, la Clinica Valleriana din Târgoviște. Programările se fac la cabinet, iar copiii au întotdeauna prioritate

Publicitate

Medicul de familie este primul la care ajungi, atunci când ai o problemă de sănătate care nu necesită îngrijire de urgență. Medicul de familie îți va face o consultație inițială, pentru a-ți afla simptomele și pentru a afla semnele de boală. Acesta îți poate da tratament pentru probleme minore de sănătate, cum ar fi o răceală. Totuși, atunci când vine vorba despre o boală care nu este de competența sa, medicul de familie îți dă o trimitere către o consultație de specialitate.

La Clinica Valleriana din Târgoviște, medicina de familie este unul dintre cele mai importante departamente. Aici, prevenția este cel mai bun tratament!

În cabinetul medicului de familie, din cadrul clinicii, te va aștepta medicul de familie Savu Camelia, doctor cu peste 29 de ani de experiență în domeniu și peste 1900 de persoane în grijă. Medicul vă așteaptă la înscrieri și la începutul noului an.

Programările se fac la cabinet, iar copiii au prioritate chiar și fără programare. Tot aici se fac și vaccinări. Alte servicii sunt disponibile în clinica pentru investigații mai amănunțite. Se efectuează și deplasări la domiciliu.

Sediul clinicii se află pe Calea Domnească , nr. 22, Târgoviște.

Clinica Valleriana este clinica familiei tale!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!