Medicină de familie la Clinica Valleriana din Târgoviște: În cabinetul medicului de familie vă așteaptă Dr. Camelia Savu, cu peste 29 de ani experiență în domeniu

8
Publicitate

Deși cu toții ne adresăm medicului de familie, oare conștientizăm cu adevărat rolul acestuia sau ne limităm în a păstra o relație bazată pe nevoia de obține adeverințe și trimiteri medicale?

Medicul de familie îndeplinește un rol foarte important în sistemul național de sănătate, acordând asistență primară la nivel de individ, familie și comunitate. Tratează și consiliază pacientul, indiferent de starea de sănătate sau boală, este alături de acesta în identificarea afecțiunilor clinice, promovează un stil de viață sănătos și personalizat în funcție de nevoile și posibilitățile fiecărui pacient.

Unul dintre cei mai buni medici de familie din orașul Târgoviște pot fi găsiți în cadrul Clinicii Valleriana din Târgoviște. Este vorba de Dr. Camelia Savu, medic de familie, cu peste 29 de ani experiență în domeniu și peste 1900 de persoane în grijă.

Înscrierile se fac la cabinet, iar copiii au prioritate chiar și fără programare. Medicul de familie din cadrul clinicii efectuează și deplasări la domiciliu. De asemenea, în cadrul clinicii Valleriana sunt disponibile și alte servicii medicale, unde se pot face investigații amănunțite.

La Clinica Valleriana, prevenția este cel mai bun tratament!

Clinica Valleriana poate fi găsită pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște, iar programări se pot face la numerele de telefon 0245 222 23 și 0245 222 204.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!