Matega Service Auto din Târgoviște, specializat în montarea, revizia și repararea instalațiilor GPL . Posibilitatea de plată până la 6 rate fără dobândă

Matega Service Auto din Târgoviște vă stă la dispoziție cu servicii profesionale pentru instalații GPL auto. Service-ul aflat pe Centura municipiului, lângă OMV și Geo Sting, este specializat în montarea, revizia și repararea instalațiilor GPL auto. Acesta se mândrește cu dotările la standarde europene, dar și cu profesionalismul angajaților.

Domeniul instalațiilor GPL auto este în continuă dezvoltare, iar la Matega Service Auto sunt și vor fi disponibile mereu cele mai noi și performante dispozitive și tehnologii care se pot adresa la câți mai mulți clienți. Echipa service-ului târgoviștean face toate eforturile de a menține constant pe stoc mărfuri cât mai variate pentru a satisface dorințele și nevoile tuturor clienților.

Avantajele instalației GPL:

-instalațiile GPL sunt sigure – nici în cele mai grave situații, instalația GPL nu explodează;

-instalațiile GPL sunt economice – datorită faptului că nu se deteriorează motorul și a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc mulți bani cu ajutorul instalației GPL;

-economie de până la 50% față de benzină;

-reducere consum de ulei și viață lungă a motorului.

Matega Service Auto montează instalații GPL Zenit, Prins, Fratelli, Tomasetto, Zavoli și Lo-Gas, unele dintre cele mai folosite din lume.

Astfel, dacă montați o instalație GPL la Matega Service Auto vă puteți bucura de costuri mai mici la carburant. Mai mult de atât, la Matega Service Auto puteți achita până la 6 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ!

Obligatoriu, după fiecare montaj se verifică funcționarea autoturismului pe benzină și GPL, efectuându-se verificare etanșeitate, verificarea umplerii rezervorului la 80% și verificarea finală a emisiilor poluante de pe gaz și benzină.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviște, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru programări și informații puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!