Matega Service Auto din Târgoviște îți oferă tot ce are nevoie mașina ta

Publicitate

Matega Service Auto din Târgoviște este service-ul auto care îți oferă tot ce are nevoie mașina ta. Aici, întotdeauna există calitate, seriozitate și transparență!

La Matega Service Auto vei primi diagnosticul pentru autoturismul tău într-un timp foarte scurt. Mecanicii îți pot oferi o expertiză de top și consiliere de cea mai bună calitate, astfel încât să fii sigur că mașina ta e mâini bune.

Pentru a uita de problemele pe care le întâmpină mașina ta ia legătura cu un reprezentant al service-ului și programează-te pentru o constatare mecanică.

La Matega Service Auto constatarea mecanică este gratuită! Mecanicii pot descoperi defectele ascunse care pot pune viața mașinii tale în pericol. În plus, dacă ai autoturism pe GPL, ai parte și de o verificare a instalației, tot gratuită!

Matega Auto Service este singurul service auto de care ai nevoie. Aici ai cele mai noi echipamente de lucru și utilaje, personal calificat, prețuri accesibile și servicii de calitate.

Pentru mai multe informații și programări puteți la suna la numărul de telefon 0720 424 999. De asemenea, puteți merge și la sediul service-ului aflat pe Centura Târgoviște, lângă OMC și Geo Sting (Str. Petru Cercel, nr. 24).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!