Mașina ta se află pe mâini bune la Matega Auto Service din Târgoviște! Mecanici experimentați au grijă de autoturismul tău

Publicitate

Matega Auto Service din Târgoviște este service-ul auto de care are nevoie mașina ta! În cadrul acestuia poți descoperi calitatea celor mai bune servicii auto.

Echipa de mecanici a service-ului va fi alături de tine de fiecare dată și va avea grijă ca toate problemele mașinii tale să fie remediate în cel mai scurt timp posibil, la nivelul pretențiilor tale, dar și pe măsura posibilităților financiare de care dispui. Profesionalismul mecanicilor de la Matega Auto Service este dovedit de numeroasele de lucrări pe care aceștia le-au realizat de-alungul timpului, dar și de tehnica și dotările din acest atelier auto.

La Matega Auto Service, vei primi diagnosticul corect pentru mașina ta. Mecanicii de aici se specializează permanent pentru a face față ultimelor tehnologii, pe orice tip de mașină. Service-ul aflat pe Centura Târgoviștei, lângă OMV și Geo Sting, investește permanent în oameni pentru ca aceștia să îți ofere de fiecare dată o expertiză de top și consiliere de cea mai bună calitate, astfel încât să fii sigur că autoturismul tău e pe mâini bune.

Dacă mașina ta întâmpină vreo problemă, Matega Auto Service te așteaptă cu personal calificat, servicii de calitate și cele mai noi echipamente de lucru și utilaje.

Matega Auto Service poate fi găsit pe Centura Târgoviștei, lângă OMB și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru mai multe informați și programări puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!