Mărturii din saloanele spitalelor Covid-19: “Refuza isteric tubul de oxigen și își smulgea în continuu branula, împroșcând totul cu sânge în jur”

Publicitate

O profesoară, internată de curând într-un spital din București, ca urmare infectării sale cu Covid-19, povestește una dintre scenele pe care pare că nu le va uita prea curând din cauza impactului pe care l-a avut asupra ei. Acesta povestește cum o altă pacientă refuza să primească tubul de oxigen, susținând că medicii vor să o omoare, scrie Expresmedia.ro.

Din relatările femeii, pacienta respectivă avea vârsta trecută de 60 de ani, era supraponderală și diabetică, însă refuza complet orice tratament al medicilor, ajungând să-și smulgă branula și tubul de oxigen, conform aceleiași surse.

Se pare că în urma refuzului de a primi medicamentația corespunzătoare, femeia a decedat după câteva zile, sub ochii medicilor care nu puteau să o convingă de necesitatea tratamentului.

Așadar, mesajul doamnei profesoare, care a ales să facă publică această poveste, este acela de a nu asculta tot felul de povești apărute în spațiul public, bazate pe teorii nefondate care determină oamenii să nu mai aibă absolut deloc încredere în medici și chiar să refuze tratamentul, ajungându-se astfel la deces.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!