Magazinele Jolidonne Fashion din Târgoviște te așteaptă să-ți îmbogățești garderoba cu cele mai elegante ținute de damă! Descoperă noile colecții de primăvară

Publicitate

Începând din această săptămână  în magazinele Jolidonne Fashion din Târgoviște poți descoperi noile colecții de primăvară. Zi de zi, Jolidonne Fashion oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor produse impresionante.

Colecția de primăvară se remarcă prin siluete rafinate, detalii atent finisate și expresivitate cromatică. Formele sunt revoluționate printr-o infuzie de feminitate modernă, estetică desăvârșită și versalitatea caracterizând fiecare piesă: rochii de zi sau de seară, bluze casual ori pentru birou și evenimente, jachete și sacouri croite impecabil, fuste mini și midi, drepte, conice și evazate, pantaloni office și de ocazie, imprimeuri ideale, bluze sau genți mereu în tendințe.

În cadrul celor două locații Jolidonne Fashion ai ocazia de a-ți îmbogăți garderoba cu cele mai noi și elegante ținute.  Jolidone Fashion vizează să îți ofere doar produse de calitate pentru a-ți pune în valoare stilul și personalitatea în orice moment al zilei.

Magazinele Jolidonne Fashion pot fi găsite în Târgoviște pe Centrul Vechi, în apropiere de Primăria Municipiului Târgoviște, dar și pe Dealu Mare, în apropierea supermarketului Lidl.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!