Mădălina Munteanu, medic stomatolog: “Au fost persoane care m-au blocat efectiv pentru că m-am vaccinat”

Foto: Facebook Mădălina Munteanu
Publicitate

Mădălina Munteanu, un tânăr medic stomatolog, face parte dinte cei care s-au vaccinat şi a povestit, pentru DC NEWS, desăre experienţa trăită, cum se simte. “Mă simt foarte bine. Am avut doar o mică senzație de jenă în braț, după vaccinare, în seara aceea. În rest, sunt foarte bine, nu am nicio problemă, nici reacție adversă”, a declarat pentru dcnews.ro.

“Am așteptat momentul acesta, am sperat să vină vaccinul”

Ca mulţi alţi oameni, şi Mădălina Munteanu a pierdut persoane apropiate din cauza noului coronavirus (COVID-19) şi a explicat de ce a dorit să se vaccineze. „Sincer, într-un fel sunt recunoscătoare că nu m-am contaminat în toată perioada pandemiei. Am avut destule persoane apropiate care au decedat după Covid-19. Lucrând și în domeniul medical, am fost repartizată și la DSP să fac anchete epidemiologice și am vorbit foarte mult cu oameni care au fost declarați pozitiv. Astfel, am ales vaccinul, nu vreau să știu ce mi se poate întâmpla dacă mă îmbolnăvesc de Covid-19. Pentru mine, este soluția ideală. Am așteptat momentul acesta, am sperat să vină vaccinul și să iasă cât mai repede ca să îl pot face”, a mărturisit Mădălina Munteanu.

“Am avut pe Facebook niște contre”

„Eu am avut reacții foarte haioase, m-au întrebat dacă, acum că m-am «cipat», am semnal mai bun la telefon. Am avut pe Facebook niște contre, au fost persoane care m-au blocat efectiv pentru că m-am vaccinat, dar în rest nu au fost probleme. Este cumva o lipsă de informație și lumea reacționează în felul acesta. M-am vaccinat și pentru faptul că, atunci, la început, nu mi-am văzut părinții 3 luni. Nu văd de ce să nu fiu atât de responsabilă să mă vaccinez. E o responsabilitate și vizavi de ceilalți, nu doar pentru mine”, a mai declarat medicul stomatolog pentru dcnews.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!