Lucrările la viitorul mall de la Târgoviște, în ritm susținut. Când se preconizează marea deschidere

Publicitate

Lucrările la “Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, se desfășoară în ritm susținut.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.

Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, însoțit de membri ai administrației, vizitează periodic șantierul.

”Prin acest proiect, a cărui finalizare este preconizată la primăvară, marcăm cea mai importantă etapă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, a declarat edilul.

Mall-ul va avea 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii.

Investiția generează peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție, și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii.

În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare și continuă execuția drumului de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel, fiind turnat deja primul strat de asfalt.

Tot în zonă, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre Bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construiește un parc și vor fi realizate locuințe ANL.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!