Lucrările de reabilitare și modernizare la stadionul “Eugen Popescu” sunt în plină desfășurare. Cristian Stan: “Vrem să facem lucrurile cât mai repede”

Publicitate

Ionuț Parghel

Lucrările la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște sunt în plină desfășurare. Chiar dacă în ultimele zile s-a vehiculat faptul că lucrările s-ar fi sistat, proiectul de reabilitare al arenei își continuă mersul început în vară.

De asemenea, la începutul acestei săptămâni, a fost reziliat contractul cu firma de proiectare și de asistență tehnică, pentru că aceasta raspundea cu dificultatea la solicitările de asistență tehnică.

După modificarea făcută, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgoviște au oferit asigurări că investiția nu va fi întârziată, iar termenul de finalizare rămânând luna iunie a anului viitor.

“Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim, azi dimineață oamenii munceau la fundația tribunei care se construiește de la zero.

Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede.

Eu nu-mi bat joc de banii târgoviștenilor, ca să aștept până când are chef proiectantul să-mi răspundă la clarificări: scrie 3 zile în contract, atunci 3 zille să fie. Dacă nu, pa!

Avem aviz de la ISC că lucrările de până acum au fost realizate conform și se autorizează continuarea lor.  Expertiza tehnică pentru tribuna veche, care se consolidează e realizată de un expert UNESCO, Doctor Honoris Causa al Universității de Construcții din București”, a transmis Cristian Stan, primarul urbei târgoviștene, într-o conferință de presă, susținută la stadionul “Eugen Popescu”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!