L’isola di Sardegna din Târgoviște, locația perfectă pentru evenimentul tău

Publicitate

Evenimentul special din viața ta merită o zi specială, fără griji și fără probleme organizatorice! Pentru a beneficia de un eveniment de poveste din viața ta alege Complexul L’isola di Sardegna!

Indiferent de complexitatea evenimentului pe care îl planifici echipa L’isola di Sardegna este mereu pregătită să creeze un eveniment de succes, pornind de la o simplă idee. Tu trebuie să te bucuri de îmbinarea originală și perfectă între artă și atenție la detalii și să îți trăiești ziua nunții ca pe un film cu happy-end.

L’isola di Sardegna se implică în toate evenimentele care merită punctate în viața ta: nuntă, botez, aniversări, logodne, baluri, închiderea anului școlar, majorate, ceremonii sau petreceri corporate.

Echipa L’isola di Sardegna este pregătită să vă ofere profesionalism pentru organizarea perfectă a evenimentelor de business, fie că sunt petreceri corporate sau conferințe, seminarii, lansări și altele.

Așadar, L’isola di Sardegna vă pune la dispoziție una din cele mai spectaculoase locații de evenimente din Târgoviște. În cadrul complexului se poate organiza nunta de vis pe care o dorești, botezul de poveste pe care nimeni nu îl va uita sau un eveniment corporate care să aducă un plus de valoare firmei tale!

Cum dispune de o gamă largă de resurse și facilități, complexul poate garanta că orice eveniment va fi o experiență memorabilă.

De asemenea, în zilele de 18 și 19 septembrie, începând cu orele 21.00, pe terasa L’isola di Sardegna ai parte cele mai tari party-uri din viața ta, într-o atmosferă unică și relaxantă. Week-end-ul care urmează va fi ultimul când L’isola de Sardegna mai organizează petreceri în aer liber în acest sezon pe terasă.

Complexul L’isola di Sardegna poate fi găsit pe strada Gimnaziului, nr. 21, Târgoviște. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0737 156 391.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!