Legenda spune că… de Sărbători nu doar casa trebuie să fie curată, ci și mașina!

Publicitate

Legenda spune că… de Sărbători nu doar casa trebuie să fie curată, ci și mașina! Dacă te-ai ocupat deja de exteriorul și interiorul mașinii tale, felicitări pentru grija pe care i-o porți! Dacă nu, mai ai câteva zile la dispoziție pentru a face o oprire la Memco Optim, spălătoria auto self service de pe Strada Gimnaziului, nr. 21.

Pistele de aici sunt dotate cu cele mai bune echipamente, programe necesare unei îngrijiri complete și soluții concepute special pentru a curăța și proteja caroseria. După ce părăsești pista, poți să te ocupi și de interiorul mașinii tale datorită serviciului de aspirare profesională! În plus, locația este spațioasă, deschisă NON STOP, iar tariful unui jeton este de doar 2,5 lei.

Cum spuneam, mai ai câteva ore la dispoziție pentru a te pregăti cu adevărat de Sărbători. Până la urmă, într-o mașină curată și călătoriile sunt mai plăcute, nu-i așa? Te poți convinge pe propria mașină de rezultatul superior pe care-l poți obține la un raport cost/eficiență corect, în plus vei primi și un cadou parfumat care va aduce mirosul sărbătorilor mai aproape de tine.

În semn de mulțumire pentru toți clienții care le-au testat echipamentele, soluțiile și accesoriile în aceste luni, Memco Optim urează: ,,Sărbători de iarnă cu multă, liniște, sănătate, voie bună și să avem parte de un An Nou mult mai generos! Promitem că și în anul 2021, Memco Optim rămâne spălătoria auto self service dedicată îngrijirii superioare a mașinii tale! Să ne revedem cu bine pe Strada Gimnaziului, nr. 21!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!