L’arôme du Cafe DELIVERY

Publicitate

L’ arôme du Café îți oferă posibilitatea de a savura o cafea aromată direct la biroul tău, acasă sau cu prietenii. Prin noul serviciu de livrări oferit de coffee shop-urile L’arôme du Café îți poți bea cafeaua preferată oriunde dorești.

De asemenea, dacă vrei o pată de culoare la petrecerea a ta, L’arôme du Café îți aduce cele mai bune preparate pentru a-ți încânta invitații. Așadar, când ai onomastică sau petrecere în familie sau cu prietenii L’arôme du Café poate ajunge la tine pentru a-ți aduce produsele preferate!

Comanda minimă este de 30 de lei. Comenzile se pot face la numărul de telefon 0732 023 222, iar programul livrărilor este de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.00. Plata comenzii se efectuează în momentul livrării. Transportul este gratuit!

Pentru cei care încă nu au ajuns la coffee shop-urile L’arôme du Café trebuie să știe că preparatele sunt făcute numai din produse premium. Cafeaua este de origine (Peru, Costa Rica, Etiopia, Columbia, Brazilia, etc), proaspăt prăjită, cu aromă și gust inconfundabil.

Mai mult de atât, L’arôme du Café îți reamintește de promoția 9+1 gratis, care se întinde pe perioadă nelimitată.

Așadar, zi de zi, nu ezitați să încercați produsele delicicioase de la L’arôme du Café!

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!