Lacrimi și durere la Gura Șuții! Fetița de 11 ani, ucisă de cetățeanul olandez, a fost condusă pe ultimul drum

Publicitate

Tristețe fără margini, astăzi, la Gura Șuții! Adriana Mihaela Feraru, fetița de 11 ani, ucisă săptămână trecută de cetățeanul olandez, a fost condusă pe ultimul drum de părinți, rude, prieteni, învățători, profesori și apropiați.

Curtea familiei a devenit neîncăpătoare pentru oamenii care au venit să o vadă pentru ultima dată pe fetiță. Îndurerați și sfâșiați de lacrimi, colegii i-au purtat fotografia copilei pe ulițele din Gura Șuții. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de șapte preoți.

Familia fetei este devastată și cer autorităților să facă lumină în acest caz, deși nimeni nu le mai poate aduce copilul înapoi. Pentru funeralii, familia fetei a primit bani și de la primarul localității, Constantin Dinu.

Anchetatorii încearcă să refacă căile parcurse de suspectul principal și de la o zi la alta apar informatii tot mai terifiante în fiecare moment al investigației. Copila a fost răpită și omorâtă săptămâna trecută de un cetățean olandez, care ulterior, potrivit informațiilor autorităților olandeze, s-a sinucis.

Sursă foto: realitateadedambovita.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!