La Școala ”Mihai Viteazul” din Târgoviște, modernizări fără precedent pe bani europeni. Investiția este în grafic, când se vor întoarce copiii în noua școală

Publicitate

O nouă vizită administrativă pe șantierul care vizează modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, din Micro IX Târgoviște.

Aici se derulează una dintre cele 10 investiții de reabilitare unități de învățământ, în desfășurare acum în orașul nostru!

Proiectul, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivalează cu transformarea din temelii a școlii amintite, care va fi reabilitată în întregime, se vor construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Lucrările sunt finanțate din fonduri europene.

”Investiția este în grafic, iar anul viitor copiii din zona vor beneficia de una dintre cele mai moderne și mai bine dotate școli din România”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!