La Salonul Avenue Dee din Târgoviște, terapie inovatoare de excepție pentru problemele tenului

Publicitate

La Avenue Dee te simți zilnic specială! Salonul din Târgoviște îți pune la dispoziție numeroase servicii de remodelare corporală, rejuvenare facială, epilare definitivă și masaj. Aici vei găsi mereu ceea ce dorești, atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale. Zi de zi atmosfera este plăcută, distinsă, cu oameni dedicați clienților, dar și cu servicii de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate.

Unul dintre serviciile importante ale salonului este mezoterapia virtuală. Aceasta reprezintă o terapie inovatoare de excepție, fiind printre puținele tratamente ce permit introducere în profunzime a substanțelor active. De regulă, din ingredientele unei creme, foarte puține – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporație, dintr-o singură aplicare pătrund 95% din ingredienții activi în straturile profunde ale pielii.

Tratamentul este ideal pentru îmbunătățirea vizibilă imediată a calității și elasticității pielii, activarea procesului de reparare și restructurare celulară, piele deteriorată de soare, piele uscată și deshidratată, lipsa de fermitate și elasticitate a pielii, hiperpigmentare, ten tern și obosit, dar și ten cu tendințe acneice.

Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C. Brătianu, lângă supermarketul Profi (vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!