La Salonul Avenue Dee din Târgoviște te poți bucura de un masaj de relaxare excelent

Ai grijă de sănătatea ta și răsfață-te cu un masaj de relaxare la Salonul Avenue Dee din Târgoviște. Efectuat în condiții de igienă maximă, un masaj de relaxare este exact momentul de respiră de care ai nevoie. Mai mult de atât, la Avenue Dee poți descoperi masajul tău preferat:

-relaxare;

-terapeutic;

-prenatal;

-somatic;

-drenaj limfatic;

-facial.

Beneficiile masajului prenatal

-schimbă starea de spirit;

-ameliorează durerile.

În ce fel diferă masajul sarcinii de celelalte forme de masaj?

În general, masajul sarcinii este foarte asemănător cu celelalte forme de masaj, iar tehnicile sunt de obicei aceleași. Cu toate acestea, există unele diferențe cheie între tehnicile de masaj aplicate față de cele obișnuite în masajul de relaxare (suedez).

Prima diferență în masajul sarcinii vine în trimestrul al doilea și al treilea. Pentru evitarea presiunii asupra pântecului, mămicile nu se întind cu fața în jos. Terapeuții Tay Aroma sunt acreditați să ofere un masaj pre și post natal ce are numai beneficii. Astfel, mămicile vor fi așezate într-o poziție semi-înclinată (pe o parte), ceea ce împiedică compresia pe abdomen.

Un masaj efectuat de un bun terapeut va face ca masajul să fie cât mia confortabil și relaxat pentru viitoarea mămică.

O altă diferență în masajul prenatal constă în presiunea aplicată în anumite zone ale corpului. De exemplu, se va folosi o presiune mai mică asupra picioarelor, pentru anumite zone ale corpului.

Deoarece orgnismul unei mămici este mai sensibil în timpul sarcinii, masajul trebuie să fie efectuat cu multă grijă. Beneficii mesaj prenatal ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit, sănătatea și micșorează oboseala.

Ce beneficii are masajul postnatal (din timpul sarcinii)?

Există numeroase avantaje în privința masajului pentru oricine, dar beneficiile sunt mult mai evidente pentru viitoarele mămici, atunci când apar presiuni și schimbări hormonale.

Care sunt beneficiile masajului și cum te ajută?

-Schimbă starea de spirit. Astfel masajul bine aplicat poate avea doar beneficii asupra organismului și totodată a stării de spirit.

-Ameliorează durerile. Pe lângă faptul că ameliorează durerile de tensiunea musculară, poate îmbunătăți circulația limfatică și poate avea și efect de detoxifiere.

Oboseala în timpul unei sarcini se poate resimți mult mai intens, iar prin masaj te poți relaxa, pentru a trece mai ușor prin schimbările sarcinii.

Astfel, după o lungă perioadă îndelungată de stres este momentul să te relaxezi cu un masaj inedit la Salonul Avenue Dee, aflat pe Calea Domnească, nr. 191, fostul Cocodrilo.

Pentru programări și evaluări gratuite puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!