La InHouse Coffee Shop din Târgoviște puteți opta pentru Illy Blend sau illy Arabica Selection începând din această săptămână

Blendul cu care deja și-a fidelizat clienții este un amestec unic, inconfundabil, realizat din nouă tipuri diferite de cafea Arabica, atent selecționate. Etiopia, Guatemala, Brazilia și Columbia sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica, care amestecate, constituie tradiționalul amestec illy, compus din cele mai fine boabe de cafea Arabica, culese manual din nouă regiuni diferite din întreaga lume.

InHouse Coffee Shop vine cu noutăți. Săptămânal vor schimba originea cafelei: Etiopia, Brazilia, Guatemala, Columbia.

A gusta o cafea illy Arabica Selection înseamnă a învăța să cunoaștem o nuanță specifică a amestecului illy – o parte din întreg.

Illy Arabica Selection Etiopia este una dintre cele mai bune cafele arabice cu note florale. Gustul amar, aciditatea și dulceața se contopesc, delicat, cu note fructate de citrice și iasomie. Provine din regiunea Yirgacheffe, se cultivă la umbră, iar recoltarea se face manual pe plantațiile tradiționale.

Illy Arabica Selection Columbia are un parfum intens și consistență catifelată, cu note surprinzătoare de caramel și nuci, cu tentă de ciocolată. Aroma intensă și bogată sporește echilibrul perfect al dulceții, amărăciunii și acidității.

Illy Arabica Selection Brazilia vine cu o aromă intensă, o consistență catifelată și învăluitoare, care întâlnește exuberanța ciocolatei. Provine din regiunea Cerrado Mineiro, o savană tropicală caracterizată de o biodiversitate importantă. Clima, marcată de perioada de ploaie și de secetă, e ideală pentru cultivarea cafelei.

Illy Arabica Selection Guatemala, dulce și aromată, o cafea de o delicatețe definită, scoate în evidentă tenta de ciocolată, urmată de o seducție de caramel, citrice și miere. Teritoriul de proveniență este Huehuetenango, o regiune montană, necontaminată, pe cât de frumoasă, pe atât de dificil de accesat. Vântul cald provenind din Mexic temperează frigul și permite cultivarea până la 2000 de metri altitudine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!