Jandarmul dâmbovițean Stan Silviu, locul III la Cupa Federaţiei la tir cu arcul 2020. Plan de viitor: intrarea în lotul național al României

Publicitate

După aproximativ un an de pregătire continuă, locotenentul Stan Silviu, din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița, a obţinut locul al III-lea la Cupa Federaţiei la tir cu arcul 2020.

Competiţia s-a desfăşurat weekend-ul trecut pe stadionul Olimpia din Bucureşti şi la aceasta au participat aproximativ 50 de concurenţi.

Pasionat de acest sport, ofiţerul a intrat în concurs la categoria “compound seniori masculin”, şedinţa de tragere fiind pe o distanţă de 50 de metri , el obţinând la final 664 de puncte din 720.

Ofiţerul jandarm intenţionează ca de anul viitor să intre în lotul naţional şi astfel să poată reprezenta România prin participarea la competiţii internaţionale.

Pe lângă tir cu arcul, locotenentul dâmbovițean mai este pasionat şi de zborul cu deltaplanul, de caiace şi maşini de epocă.

Locotenentul Stan Silviu îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2014, fiind absolvent la Academiei de Poliţie “A.I. Cuza” din Bucureşti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!