Bărbat din Dâmbovița, reținut după ce a amenințat violent trei persoane, a avariat o mașină și a săvârșit acte de exhibiționism pe stradă în văzul tuturor

Publicitate

Un bărbat din Nucet, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat cu acte de violență două femei și un bărbat, pe o stradă din comuna natală. De asemenea, acesta ar fi provocat și distrugeri unui autoturism care aparținea unui tânăr de 34 de ani.

În plus, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor prezente la fața locului.

„La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 45 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19.40, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Tinică, din localitatea Nucet, pe fondul unui conflict spontan, ar fi amenințat cu acte de violență două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, și ar fi provocat distrugeri la autoturismul unui alt bărbat, de 34 de ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Marți, 30 aprilie, bărbatul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!