Jaf ca în filme în Dâmbovița! Casa unor agricultori incendiată de hoții care au fugit cu banii familiei

Publicitate

Jaf ca în filme, ieri de dimineață, în localitatea Poiana! Casa unor agricultori a fost incendiată de hoți, care ar fi fugit cu banii familiei prădate. De asemenea, anchetatorii au stabilit că prădătorii au incendiat casa pentru a acoperi urmele.

Familia de agricultori plecase dis-de-dimineață la muncă pe câmp. La scurt timp, unul dintre membrii familiei s-a întors acasă că uitase ceva. În momentul când s-a apropiat de casă a avut un șoc, observând că iese fum din ea și ferestrele fiind larg deschise. Băiatul revenit acasă a încercat să stingă singur focul, înainte să ceară ajutorul pmpierilor.

La scurt timp, acesta a cerut ajutorul autorităților, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de la poliție și de la ISU Dâmbovița, pentru lichidarea focului și efectuarea de verificări. “Din primele date, se pare că personaje necunoscute ar fi pătruns în locuința părții vătămate și ar fi răvășit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani și de obiecte de valoare. Ulterior, acestea ar fi incendiat locuința. În prezent se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor bănuite și pentru tragerea lor la răspundere penală”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Oamenii legii au un cerc de suspecți, însă localnicii sunt extrem de îngrijorați și se tem că vor cădea și ei victime bandei  de hoți. Se pare că prejudiciul depășește 60 000 de lei, după ce întreaga clădire a fost răvășită de prădători.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!