INFORMARE OTELINOX

Publicitate

INFORMARE

S.C. OTEL INOX S.A., titular al proiectului Executie foraje în scopul suplimentarii debitului de apa Alimentare cu apa în scop tehnologic”, propus a fi amplasat în mun. Tirgoviste, sos. Gaiesti, nr. 16, jud. Dîmbovita, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre A.P.M. Dîmbovita –  nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impacului asupra mediului pentru proiectul Executie foraje în scopul suplimentarii debitului de apa Alimentare cu apa în scop tehnologic”.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Dîmbovita, din Tîrgoviste. str, Calea Ialomitei nr. 1, jud. Dîmbovita în zilele de luni vineri între orele 9°° – 14°°. precum si la urmatoarea adresa de internet. http//apmdb.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta observatii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!