Începe ziua cu experiență delicioasă la donuteria Sweets Donuts din Târgoviște

Publicitate

Îți este poftă de ceva dulce și pufos? Dacă da, atunci numai sta pe gânduri și hai la Sweet Donuts, singura donuterie din municipiul Târgoviște.

Sweet Donuts oferă zilnic o gamă bogată de produse pentru ca tu să ai parte de o zi perfectă. Dulci, gustoase, acoperite cu diverse topping-uri, donuts-urile sunt cele care dau tonul unei zile de școală sau al unei zile de muncă.

Pentru a avea parte de o experiență “american style” în materie de donuts vino să încerci gogoșile donuteriei Sweet Donuts. În gama de sortimente se vor regăsi o serie de delicii precum: safari dots, glazer choc, Apple dots, pink dots, tricolor ball dots, brioșe și multe altele.

Pe lângă acestea, la Sweet Donuts mai poți găsi răcoritoare, cafea, ceai, milkshake, pizza, plăcinte, sandwich-uri, dar și diferite meniuri surpriză.

Sweet Donuts, singura donuterie din Târgoviște, poate fi găsită pe Calea Domnească, nr. 237, vis-a-vis de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu. Pentru comenzi se poate apela numărul de telefon 0790 599 791.

Donuteria Sweet Donuts este un loc elegant în care timp de câteva minute poți savura un deliciu dulce. Aici, gogoșile sunt foarte delicioase și extrem de arătoase!

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!