Încep lucrările la “Eugen Popescu”. Ce prevede proiectul care va schimba stadionul pentru Liga I

Publicitate

Astăzi, 4 iulie 2019, va fi eliberată autorizația de desființare pentru Stadionul ”Eugen Popescu” de la Târgoviște!

Primarul municipiului, Cristian Stan, a anunțat că, de săptămâna viitoare – cel mai probabil – vor debuta lucrările de demolare a tribunei a doua și a peluzei.

Proiectul prevede reconstruirea tribune a doua, care va deveni tribuna întâi, cu facilitățile aferente pentru spectatori, presă, VIP-uri, instalație specială pentru gazon și nocturnă.

”Va fi un proiect care va schimba în proporție de 100% stadionul, adică nu va mai exista niciun fel de legătură între ce avem în momentul de față și ce se va face… Va fi o investiție pe care noi facem toate eforturile să o terminăm înainte de finalizarea returului, ca să putem să prindem câteva meciuri acasă pe Stadionul Eugen Popescu și va fi unul dintre cele mai frumoase stadioane din Liga I”, a mai precizat edilul Târgoviștei.

Chindia Târgoviște a promovat în Liga I de pe primul loc. Începând din noul sezon, echipa de fotbal Chindia Târgoviște va evolua pe prima scenă a fotbalului românesc ,după o absență de 21 de ani.

Pentru că Stadionul ”Eugen Popescu” de la Târgoviște nu se încadrează în standardele Ligii I, Chindi ava juca meciurile de ”acasă” pe arena “Ilie Oană” din Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!