Înscrierile pentru admitere la școlile de agenți de poliție! Vezi până când se pote depune dosarul de recrutare

Publicitate

Încep înscrierile pentru admiterea la școlile de agenți de poliție de luni, 15 februarie, aceasta fiind data de la care candidații își pot depune dosarele de recrutare, termenul limită fiind 10 martie 2021.

În perioada 18-24 martie se vor desfăsura probele de evaluare a performanței fizice, iar pe 27 martie vor avea loc probele de verificare a cunoștințelor, urmând ca apoi, candidații rămași în concurs să fie examinați din punct de vedere medical.

Dosarele de recrutare se depun la Inspectoratele de Poliție Județene sau la Direcția Generală de Poliție București. Pentru proba de evaluare a competențelor fizice, cei care doresc sa aibă o carieră în poliție vor fi distribuiți pe centre zonale în funcție de domiciliu:

  • Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza pentru cei cu domiciliu în: București, Argeș, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Teleorman, Tulcea.
  • Școala de Agenție Vasile Lascăr Câmpina – pentru: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea.
  • Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca – pentru județ: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu, Suceava.

În acest an sunt scoase la concurs 1 283 locuri la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și 200 de locuri la Scoala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!