Încă un pas în cadrul uriașului proiect de la fosta UM Gară Târgoviște. Se vor construi primele locuințe de serviciu prin ANL

Publicitate

Încă un pas în cadrul uriașului proiect ce se derulează deja la fosta Unitate Militară de la Gara Târgoviște Sud!

Practic, a debutat prima etapă a proiectului ce vizează construirea de locuințe de serviciu, prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe.

Proiectul este finanțat atât de la bugetul de stat – în cadrul programului „Construirea de locuințe de serviciu”, în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 719/2016, implementat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin intermediul ANL, cât și din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița.

Investiția ce urmează a fi realizată în municipiul Târgoviște are valoarea totală de 4.997.556,25 lei, din care suma de 3.775.147,86 lei reprezintă valoarea finanțată de Agenția Națională pentru Locuințe, iar suma de 1.222.408,39 lei reprezintă contribuția din bugetul local.

Concret, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea – însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, și de directorul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu – a avut întâlniri cu o delegație a Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) București, atât la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, cât și pe terenul fostei unități militare de la gara Târgoviște, unde a avut loc predarea amplasamentului în vederea construirii a 20 unități locative (dintr-un total de 120). Amintim că au fost prezenți și proiectantul și executantul obiectivului, dar și dirigintele de șantier.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!