În județul Dâmbovița nu a fost semnalat niciun caz de coronavirus. 141 de persoane se află în izolare la domiciliu

Publicitate

Ionuț Parghel

În județul Dâmbovița nu există până acum niciun caz de infectare cu virusul COVID -19 (coronavirus).

Conform unui comunicat al Centrului județean de comunicare și informare publică al județului Dâmbovița există în izolare la domiciliu 141 de persoane asimptomatice.

“Având în vedere evoluția situației epidemologice în contextul apariției și răspândirii coronavirusului COVOD -19, vă comunicăm că în județul Dâmbovița până la acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire.

Precizăm că se află în izolare la domiciliu 141 de persoane asimptomatice. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița verifică permanent respectarea măsurilor recomandate persoanelor izolate la domiciliu, precum și monitorizarea zilnică, împreună cu medicii de familie, a stării de sănătate a acestor persoane, prin verificarea semnelor și simptomelor de boală conform definiției de caz”.

Al 9-lea caz de coronavirus a fost confirmat în România

Pe de altă parte, la nivel național, astăzi, a fost confirmat cel de-al 9-lea caz de coronavirus, la un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, care se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, când revenise în țară din Bergamo.

Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!