iGB Affiliate London 2023, record în materie de branduri participante

Publicitate

Conform datelor anunțate de către organizatori, peste 30 de expozanți au participat în premieră la iGB Affiliate London, ocupând în total o suprafață record de 11.800 mp. iGB Affiliate London “conectează afiliații la o experiență de 360 de grade de igaming prin intermediul rețelelor, conținutului și învățării noastre de vârf”, se menționează pe website-ul oficial.

La show-ul din Londra, unde segmentul de jocuri de noroc online este în prim-plan, nou-veniții iGB Affiliate London au reprezentat un total de 18 națiuni, cuprinzând Malta (4 expozanți pentru prima dată), Marea Britanie (4), Ucraina (3), Israel (3). , Ungaria (2), Australia (2), Cipru (2) și câte unul din Bulgaria, Danemarca, Polonia, Japonia, Serbia, Elveția, Singapore, Hong Kong, Grecia, Estonia și Portugalia.

Oportunități de dezvoltare în cadrul unei piețe în plină expansiune

Pentru vizitatori și delegați, apar așadar tot mai multe oportunități, semn că piața este în dezvoltare accelerată. Evident, mulți participanți au deja o tradiție în a se prezenta la asemenea evenimente, consolidându-și imaginea și afacerile în acest context.

Știm din cercetarea noastră clienților cât de important este pentru vizitatorii noștri să fie în fața curbei, motiv pentru care NEW stă la baza tot ceea ce ne străduim să oferim. Pe lângă furnizarea de noi strategii de afaceri, noi tactici, noi tehnologii, noi gândiri și noi tendințe, este cu adevărat semnificativ faptul că le putem oferi vizitatorilor acces la o serie de noi expozanți care investesc și doresc să facă parte din experiența expoziției iGB Affiliate London“, a declarat Naomi Barton, director de portofoliu responsabil pentru iGB Affiliate London.

Companii de pe piața românească, prezente la iGB Affiliate London 2023

La evenimentul găzduit de ExCel Londra în Marea Britanie au participat inclusiv reprezentanți ai unor companii din România și ai unor operatori de top la nivel global, cu mărci prezente și pe piața românească de jocuri de noroc online – cazino, pariuri sportive, poker și bingo.

După cum se știe, în țara noastră există norme legale foarte clare, o piață reglementată online și offline de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Astfel, românii pot juca în maximă siguranță, atât timp cât aleg astfel de platforme de jocuri de noroc online care dețin licența locală.

Suprafață record ocupată de brandurile prezente

Atragerea unei comunități de noi expozanți care reprezintă aproape unul din patru (23,8%) din totalul show-ului ne-a permis să creștem iGB Affiliate London, care în februarie a preluat pentru prima dată trei dintre sălile de la ExCeL London – ca un rezultat, s-a ocupat o suprafață record de 11.800 de metri pătrați. Cererea de spațiu atât din partea expozanților noi, cât și a celor existenți subliniază faptul că iGB Affiliate London este văzută ca evenimentul emblematic pentru părțile interesate și reprezintă afacerea lor de neratat“, a mai spus reprezentata iGB Affiliate London.

iGB Affiliate London oferă oportunitatea participanților de a interacționa cu peste 5000 de afiliați, agenți de publicitate, rețele și furnizori de tehnologie, precum și de a învăța din mai multe sesiuni de conținut conduse de experți. Se stabilesc relații cu afiliați și se acumulează informații chiar și legate de alte industrii, pentru a fi folosite ulterior în domeniul jocurilor de noroc.

Centrul ExCeL este un centru de târguri și expoziții din Newham, Anglia, în zona Londra. Clădirea, care a fost pusă la dispoziția publicului în luna noiembrie 2006, se află în apropierea regiunii Royal Docks, fiind situată pe cheiul de nord al docurilor Royal Victoria.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!