Gloria Cornești a pierdut și manșa secundă a barajului de promovare pentru Liga a 3-a! CSM Slatina, o nucă prea tare pentru campioana Dâmboviței

Publicitate

Gloria Cornești nu a putut emite prea multe pretenții în barajul de promovare pentru Liga a 3-a. Campioana Dâmboviței a cedat ambele manșe cu CSM Slatina, campioana județului Olt, și astfel în noul sezon va evolua tot la nivel județean. În primul duel cu Slatina, Gloria s-a înclinat cu 0-2, iar în cel de-al doilea cu 1-2. În manșa retur, corneștenii s-au aflat foarte aproape de a încheia la egalitate disputa cu formația antrenată de Bobi Verdeș, dar în ultimele secvențe ale întâlnirii Nelu Radu a irosit un penalty, trimițând mingea peste poartă. Într-o dispută în care dâmbovițenii și-au dorit să termine neînvinși, Slatina a deschis scorul în debutul meciului, prin Ovidiu Popescu. Gloria a restabilit egalitatea în primul sfert din actul secund, prin Enescu, care a înscris pe lângă Gavriș. Slatina a marcat golul izbăvitor, de 2-1, în ultimul minut al întâlnirii, prin Bogdan Panait, care a transformat o lovitură liberă, cu largul concurs al portarului Ionuț Grigore.

 

Gloria Cornești – CSM Slatina     1-2 (0-1)

Marcatori: Enescu (58)/ O. Popescu (2), Panait (89).

Cornești: I. Grigore – Oprișanu, F. Niculae, Movilă, Dragnea – Gae, Cravcescu, Mândru, Enescu – Neguț, M. Matei. Rezerve:  Grecu, Ghiță, Costache, Clofir, Șirneanu, Croitoru, N. Radu. Antrenor: Daniel Movilă.

Slatina: Gavriș – V. Preda, C. Preda. Panait, Stănică – O. Popescu, C. Tudor, Oprescu, Precup – Căpățână, Ceapă. Rezerve: Prisăceanu, Bărbuți, Stancu, Manea, Țurlea, C. Radu, Bâră. Antrenor: Bobi Verdeș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!