Gest superb făcut de Agenția “Visul Miresei”! A oferit în dar buchete de flori medicilor de la Spitalul Județean din Târgoviște. “Am adus un strop de bucurie”

Publicitate

Ionuț Parghel

Un gest superb s-a putut vedea astăzi la Spitalul Județean de Urgență din municipiul Târgoviște.

Reprezentanții Agenției “Visul Miresei” din Târgoviște au oferit buchete de flori cadrelor medicale. În caz contrar, aranjamentele floristice ar fi ajuns aruncate la gunoi, în lipsă de clienți.

Gestul a fost unul emoționant, dar totodată extrem de apreciat de medicii și asistenții unității medicale. Cochetele buchete oferite în dar au provocat numeroase zâmbete pe chipurile acestora.

În urma gestului superb făcut, Agenția “Visul Miresei” a reușit să salveze florile de la distrugere. “Astăzi salvăm florile din florărie! Tot astăzi, dis de dimineață ne-am făcută simțită prezența la unitatea UPU și la SAJ Dâmbovița pentru a aduce un strop de bucurie dăruind emoții. Susțin și respect cadrele medicale. Să vă dea Bunul Dumnezeu  putere să aveți grijă de noi toți”, a mărturisit Nicoleta Roman, unul dintre fondatorii Agenției “Visul Miresei” pe pagina de Facebook a agenției.

Criza din ultimele zile provocată de pandemia de coronavirus a dus la o lipsă mare de clienți în numeroase domenii de economie, iar domeniul florăriilor nu a fost ocolit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!