Gest superb al motocicliștilor de la Tower Riders Târgoviște! Au oferit un camion plin cu alimente copiilor de la Valea Plopului

Publicitate
Ionuț Parghel
Gest de suflet al motocicliștilor dâmbovițeni de la Tower Riders Târgoviște la sfârșitul săptămânii trecute.
 În prag de sărbători, aceștia au format un convoi și s-au deplasat la Valea Plopului, alături de un camion plin cu alimente, pentru a fi alăturide  copiii pe care îi are în grijă părintele Tănase.
Aceștia și-au dorit să ofere o mână de ajutor părintelui, care are în grijă peste 400 de copii abandonați.
“ Motto „În orice om, o lume își face încercarea… iar oamenii nu se deosebesc atât prin ceea ce zic, cât prin ceea ce fac!… Am înțeles că un om poate avea totul neavând nimic și nimic având totul…” Mihai Eminescu .
Apropierea Sărbătorilor de iarnă și a atmosferei de bucurie generală în miros de cozonac proaspăt și vin fiert ne face să ne deschidem inimile după un an încrâncenat și obositor, să ne apropiem cu căldură de cei dragi ăi să devenim mai generoși, mai buni și mai îngăduitori.
Atunci când empatia și dorința de a-i ajuta pe ceilalți își dau mâna, motocicliștii Targovișteni, au încercat să aducă un strop de bucurie în inima copiilor aflați sub ocrotirea părintelui Tănase din Valea Plopului.
Vă mulțumim!”, se arată într-o informare pe o rețea de socializare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!