Gest impresionant! Pompierii târgovișteni au oferit daruri la 91 de suflete ale Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru copii cu Handicap

Publicitate

91 de suflete ale Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru copii cu Handicap Târgoviște din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița au primit, astăzi, daruri din partea din partea pompierilor militari târgovișteni, cu ocazia Serbării de Crăciun, organizate la sediul centrului.

Și de această dată, gestul pompierilor a fost unul impresionant și de suflet.

“Așa cum ne-au obișnuit, astăzi, 18 decembrie, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au desfășurat o nouă acțiune umanitară.

De această dată, a fost rândul a 91 de copii de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii cu Handicap Târgoviște din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, pe care salvatorii târgovișteni i-au vizitat cu ocazia Serbării de Crăciun organizate la sediul centrului.

Au fost momente de reală emoție urmărind programul artistic al micuților, eforturile fiindu-le răsplătite de pompieri cu daruri ce au constat în pachete cu dulciuri și fructe”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!