Gelul Rubber Base – Beneficiile Aplicării Acestuia

Publicitate

Unghiile perfecte par greu de obținut, dar dacă folosești produsele potrivite, nu este tocmai așa. Cum ar fi dacă ai reuși să obții unghiile perfecte nu numai în ceea ce privește aspectul, ci și calitatea? Altfel spus, cum ar fi dacă ai reuși să obții unghii flexibile, care să nu se rupă ușor și de care să te bucuri cât mai mult timp? 

Există soluții la care poți apela în acest sens, iar una dintre ele este reprezentată de utilizarea unui gel rubber base. Ce este acesta și cu ce este diferit de gelul de bază obișnuit? Care sunt avantajele pe care ți le oferă? În acest articol vei afla câteva dintre informațiile de bază în acest sens. 

Ce este gelul rubber base?

Așa cum îi spune și denumirea, gelul rubber base este un gel „cauciucat”, un strat de bază care este aplicat pentru calitatea elastică și pentru flexibilitatea îmbunătățită pe care o oferă unghiei. Acest gel conține plastifianți suplimentari care fac ca unghiile să se flexeze cu ușurință, fără a exista riscul ruperii. 

Gelul rubber base poate fi utilizat ca gel de bază pentru toate tipurile de aplicații cu gel sau acrilice, fiind o soluție pentru unghiile naturale. Acesta acționează ca modalitate principală prin care poate fi întărită unghia casantă și este o soluție perfectă pentru persoanele predispuse la lifting. 

Natura acestui gel este una extrem de elastică și de flexibilă. Flexibilitatea suplimentară de care va dispune unghia naturală îi va permite acesteia să se îndoaie mai bine și în acest fel să fie evitată ruperea lor. 

Prin ce diferă un gel rubber base de alte tipuri de straturi de bază?

Înainte de toate, un strat de bază de acest fel este mai subțire și mai apos în momentul aplicării pe unghie decât alte tipuri de straturi de bază, deși consistența acestuia este mai groasă. Un gel rubber base diferă de un strat de bază obișnuit tocmai prin consistența pe care o are – acesta este mai gros, durează mai mult timp până se usucă, însă rezistența acestuia în timp este mai mare, iar unghia devine mai flexibilă cu ajutorul lui. 

Prin faptul că gelul rubber base este mai gros decât un strat de bază obișnuit, oferă unghiei un aspect strălucitor și o face să fie mai durabilă. De asemenea, acesta mărește aderența lacului de unghii și face unghia mai puternică. 

Rubber base este fabricat din ingrediente obținute din rășini naturale, ceea ce îl face un produs calitativ, ideal pentru o utilizare de lungă durată, fiind și ușor de aplicat. Mai mult decât atât, acesta este potrivit pentru toate tipurile de unghii. 

Cum se aplică gelul rubber base?

Pentru aplicarea acestui gel este necesară o pregătire prealabilă a unghiilor. În primul rând, unghiile se împrospătează, apoi se aplică un primer, după care poate fi aplicat gelul rubber coat. Este nevoie de aplicarea unei singure picături pe unghie, iar pentru a fi mai confortabil, poți să apeși ușor pe aceasta, dintre părțile laterale spre vârful unghiei. 

După ce ai aplicat gelul și te-ai asigurat că acesta este întins uniform pe suprafața unghiei, este nevoie de polimerizarea acestuia. Îndepărtează orice reziduu lipicios și te poți bucura de ceea ce oferă acest gel unei manichiuri bine realizate.  

Care sunt avantajele utilizării unui gel rubber base?

Acest gel reprezintă o bază extrem de flexibilă a unghiei, fiind transparentă și aderând extrem de bine pe unghia naturală. Mai mult decât atât, este eliminată total problema liftingului. Gelul rubber coat poate fi utilizat ca strat de bază pentru orice fel de aplicare și nu include decât un singur strat, minim, lipicios. De asemenea, nu este necesară îndepărtarea lui înainte de aplicarea stratului principal de lac. 

Gelul rubber base poate fi utilizat ca strat de bază pentru orice fel de produs, chiar și pentru un alt gel. Vâscozitatea acestuia este superioară, iar în acest fel se previne liftingul. Pe lângă toate acestea, gelul rubber coat are un parfum plăcut, deloc deranjant pentru cei sensibili la mirosuri. 

Acesta este recomandat de profesioniști pentru flexibilitatea oferită unghiei, dar și pentru faptul că întărește, în același timp, unghia. Formula sa îl diferențiază de alte tipuri de straturi de bază prin grosimea pe care o are, fiind permisă o aplicare mai ușoară, mai uniformă a lacului. În acest fel este prevenită inclusiv curgerea acestuia. 

Consistența cauciucată a acestuia permite o fixare mai bună – când unghia se mișcă sau crește, baza de cauciuc se extinde și ea, spre deosebire de bazele obișnuite. 

Prin faptul că întărește unghia, acest gel îți va face manichiura mai rezistentă oricărui șoc, pentru că această bază va amortiza lovitura, iar unghia nu va mai fi atât de predispusă rupturii. 

Prin caracteristicile pe care le are, acest gel poate fi utilizat și ca extensie sau pentru reconstrucție în cazul unei unghii deteriorate. Gelul rubber base are, în acest fel, multe proprietăți și avantaje pentru o manichiură perfectă. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!