A fost scos la concurs postul de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate

Publicitate

Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) a anunțat că, în perioada următoare, organizează concurs pentru ocuparea postului de director la nivelul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, care este deținut la acest moment de juristul Cornel Crăciun.

Anunțul privind scoaterea la concurs a postului de director CJAS Dâmbovița a fost publicat pe site-ul CNAS. În anunțul respectiv se anunță că sunt scoase la concurs toate posturile similare vacante din întreaga țară, fiind oferite și amănunte despre desfășurarea concursului.

Înscrierea candidaților interesați pentru postul de fruntea CJAS Dâmbovița se poate face până la data de 20 aprilie, ora 17.00. Pe 23 aprilie vor fi afișate rezultatele etapei de selecției a dosarelor, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 26 aprilie, urmând a fi soluționate în termen de o zi lucrătoare după data limită. Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc pe 6 mai, cu începere de la ora 10.00 și se va desfășura în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din capitală.  Proba aceasta va fi urmată de un interviu, pe care candidații îl vor susține în cel mult patru zile lucrătoare după proba scrisă, la sediul central al CNAS. Interviul constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice și a abilităților și competențelor manageriale. Pentru a-și demonstra aceste competențe, candidații au nevoie de un plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de referință asociați standardelor de performanță aprobați prin ordin al președintelui CNAS.

Dosarele de înscriere se depun la cabinetul președintelui CNAS și trebuie să conțină formular de înscriere, un CV, o copie a actului de identitate, o adeverință care să ateste starea de sănătate, documentul nu trebuie să fie mai vechi de șase luni. Candidații mai au nevoie de o declarație notarială care să ateste capacitatea deplină de exercițiu, certificatul de cazier judiciar, cazierul fiscal și un document care să ateste calitatea de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. De asemenea, mai trebuie atașate la dosar o copie a diplomei de licență, a copie a unui document care să ateste vechimea în muncă, copii după actele de studii și o recomandare de la ultimul loc de muncă. Mai trebuie anexat și planul de management în formă scrisă, care va fi prezentat în cadrul interviului.

Cei interesați să participe la concurs pot obține relații suplimentare de la sediul central al CNAS sau de la sediul CJAS Dâmbovița, toate informațiile necesare fiind publicate și pe site-urile acestor instituții.

 

Daniel Blaga, deputat: “Unul dintre obiectivele USR PLUS este de a garanta concursuri “pe bune” în administrație

Pe de altă parte, deputatul Daniel Blaga, a transmis pe pagina sa de Facebook că unul dintre obiectivele principalele ale USR PLUS a fost dintotdeauna acela de a asigura concursuri “pe bune” în administrație, astfel încât să fie loc doar pentru profesioniști.

„Unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.

Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs. O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să-și asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.

Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să sprijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă.

PS:

Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html”, a transmis deputatul USR PLUS pe Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!