Flacăra Moreni țintește calificarea în turul 3 al Cupei. Gabriel Paraschiv: “Avem ca obiectiv să jucăm cu o echipă de Liga 1”

Publicitate

Flacăra Moreni țintește să continue seria victoriilor în Cupa României. După ce a învins pe CS Blejoi  (2-0) în primul tur al întrecerii, “lupii” de pe Cricov vor să elimine și pe FC Pucioasa, formație pe care o va înfrunta în această după-amiază, pe teren propriu, de la ora 17.30, în faza secundă a competiției.

Staff-ul tehnic morenar consideră că Flacăra este pregătită de duelul cu Pucioasa. Mai mult de atât, galben-albaștrii au ca obiectiv în Cupă să aducă la Moreni o reprezentantă a Ligii 1. “Noi vom considera disputa cu Pucioasa ca fiind una de verificare, dar care carater oficial. După acest joc vom afla unde ne aflăm cu nivelul de pregătire și ce trebuie să facem în continuare pentru a atinge forma pe care ne-o dorim la startul campionatului. Pucioasa este un adversar care ne-a bătut de fiecare dată de când s-a reînființat. Este o echipă pe care dorim să o batem. Cred că a venit vremea să câștigăm și noi împotriva lor. Este important felul în care vom juca. La jocul de mâine (nr. astăzi) urmăresc să evoluăm cât mai bine și să creștem de la meci la meci pentru a ne prezenta cât mai bine în campionat. Obiectivul nostru este să ajungem să jucăm cu o echipă din Liga 1, așa cum ne-am dorit în fiecare sezon. Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Cunoaștem că în ultimii ani Cupa a fost o povară pentru noi. În această competiție am avut un parcurs bun, dar în campionat am avut parte de anumite căderi. Am un lot așa cum nu am avut niciodată la Moreni. Sunt convins că fiecare jucător își va dori să joace la capacitate maximă. Fiecare trebuie să-și pună calitățile individuale în slujba echipei”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv, antrenorul principal de la Flacăra.

Foarte probabil, în partida cu Pucioasa, Flacăra va miza pe serviciiile a doi jucători achiziționați în această vară: Ionuț Petculescu și Cosmin Anton. În disputa cu Pucioasa, oficialii morenari se așteaptă ca “lupii” să fie încurajați de peste 1000 de suporteri, ținându-se seama că acesta nu este orice joc, ci unul al orgoliilor locale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!