Flacăra Moreni luptă pentru calificarea în turul 4 al Cupei României

Publicitate

Flacăra Moreni încearcă în această după-amiază urcarea în turul 4 al Cupei României. Pe teren propriu, de la ora 17.30, “lupii” de pe Cricov înfruntă pe Progresul Spartac București, într-un joc ce contează pentru faza a 3-a a competiției.

Împotriva colegei de serie din C3, dâmbovițenii țintesc victoria, atâta timp cât și-au propus să aibă parte de un parcurs cât mai lung. În primele două tururi, Flacăra le-a eliminat, după prelungiri, pe CS Blejoi și FC Pucioasa.

La disputa cu Progresul Spartac, oficialii de la Flacăra așteaptă ca “lupii” să fie susținuți de numeroși fani din tribune. “Mentalitatea și atitudinea fac diferența! Terenul propriu nu ne ajută, însă spectatorii da, ei pot face diferența, iar jucătorii trebuie să simtă asta și să comporte ca atare”, a declarat antrenorul Gabriel Paraschiv, pentru pagina de Facebook a clubului morenar.

Disputa dintre Flacăra și Progresul va fi condusă de brigadă de arbitri alcătuită din Mihail Sebastian Lastun  – Marian Silviu Costache (ambii din Râmnicu Vâlcea) și Mădălin Prioteasa (Pitești).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!