Flacăra Moreni, doar remiză la debutul în campionat

Publicitate

Flacăra Moreni a început cu un semi-eșec noul sezon al Ligii a 3-a. La debutul campionatului, “lupii” de pe Cricov au bifat doar o remiză în disputa cu Olimpi Cetate Râșnov (1-1).

În disputa cu brașovenii, morenarii au început partida cu frâna de mână trasă, iar adversarul a dechis scorul în primul sfert de oră al întâlnirii, prin Vârlan. Flacăra a restabilit egalitatea cu 12 minute înainte de pauză prin apărătorul Matei. Pe durata întâlnirii, morenarii au trimis de două orin mingea în barele porții adverse, iar în ultimele secvențe ale întâlnirii au scăpat cu fața curată după ce unul dintre jucătorii Cetății a irosit o mare șansă de gol după ce a scăpat singur cu Duță.

Cum obiectivele sunt destul de îndrăznețe acest sezon pe malul Cricovului, oficialii Moreniului se așteptau ca “lupii” să cucerească toată zestrea de puncte cu brașovenii. Etapa viitoare, în deplasre, Flacăra va da piept cu Sporting Roșiori, formație ce a fost învinsă cu 1-0 de CSM Slatina, grupare ce și-a propus ca promovarea în Liga a 2-a.

 

Flacăra Moreni – Olimpic Cetate Râșnov   1-1 (1-1)

Marcatori: Matei (33)/ Vârlan (14).

Flacăra: Duță – Niță, Matei, Oaie, Cernea – Vârtej, Anton – Zidăroiu, Calofir, Ilie – Lețu. Rezerve: Chiran – Costache, Niculescu, Negrea, Iliescu, Drăgan, Laslu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Sursă foto: Gelu Petrescu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!