Femeie din Dâmbovița, reținută de polițiști pentru înșelăciune cu bijuterii

Publicitate

Ionuț Parghel

O femeie în vârstă de 38 de ani, din localitatea Mavrodin, bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, a fost reținută miercuri de polițiștii din Pucioasa.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că în data de 20 de ianuarie, femeia ar fi înșelatcu mai multe bijuterii o altă femeie din Pucioasa, pe care ar fi abordat-o pe o stradă din localitate. Pe parcursul zilei de astăzi, bănuita va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza localității Mavrodin, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de „înșelăciune”.

A fost pus în executare un mandat de aducere, o femeie de 38 de ani, fiind reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 20 ianuarie a.c., bănuita ar fi înșelat cu mai multe bijuterii o femeie de 71 de ani, din Pucioasa, pe care ar fi abordat-o pe o stradă din localitate.

Astăzi, 12 martie, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița. .

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!