Femeie agresată de un bărbat în plină stradă în municipiul Târgoviște! Agresorul a fost imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Publicitate

Ionuț Parghel

O femeie a trecut astăzi prin momente groaznice pe unul dintre bulevardele municipiului Târgoviște. Aceasta a fost îmbrâncită de un bărbat în vârstă de 38 de ani, iar în cădere s-a lovit în zona capului de un gard de beton.

Femeia a scăpat de loviturile bărbatului numai în momentul când joi jandarmi, aflați în timpul liber, l-au imobilizat pe cel care o agresa. La scurt timp după ce a fost imobilizat, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Târgoviște.

“Doi jandarmi aflaţi în timpul liber au intervenit pe bulevardul Regele Carol I din Târgoviște, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Unul dintre colegii noștri când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, iar celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în unitatea noastră de peste 20 de ani”, se arată într-un comunicat al Jandarmerei Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!