Femeia care s-a aruncat în gol de la etajul 10 a fost identificată de polițiști. Avea probleme psihice

Publicitate

Ionuț Parghel

Scene de groază s-au petrecut marți după-amiază în Microraionul 6 din orașul Târgoviște. O femeie s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje și a murit pe loc.

Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat victima. Femeia avea 50 de ani și locuia într-un imobil din apropierea blocului de pe care s-a aruncat, mai exact din zona Spitalului Județean de Urgență. Aceasta era divorțată și are un băiat, plecat în străinătate, dar care a fost anunțat de moartea ei.

De asemenea, femeia suferea de probleme psihice și fusese internată de mai multe ori în ultima perioadă. Se pare că femeia se deplasase special în acel bloc pentru a-și pune capăt zilelor.

Polișiștii au fost alertați de locatarii blocului 70 cu privire la moartea femeii, după ce au auzit țipete și o bubuitură în momentul nefericitului eveniment. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului pentru a face procedurile de verificare.

La data de 3 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de pe un bloc din municipiu.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări se pare că o persoană de sex feminin, de aproximativ 50-55 de ani, s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc din Târgovişte. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art.192 alin.1 din Codul Penal.

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identităţii persoanei în cauză şi a circumstanţelor producerii evenimentului”, s-a arătat într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Trupul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Sursă foto: gazetadambovitei.ro

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!