FC Pucioasa vizează să elimine Flacăra Moreni din Cupa României! Romică Ciobanu: “Ne dorim victoria”

Publicitate

FC Pucioasa întâlnește în această după-amiază pe Flacăra Moreni în turul 2 al Cupei României – ediția 2019-2020. Disputa cu “lupii” de pe Cricov va reprezenta prima apariție oficială a “bombonarilor” în acest sezon. Cu o echipă schimbată aproape în totalitate în această vară, Pucioasa vizează victoria împotriva morenarilor, pentru a reprezenta cu cinste orașul Pucioasa.

Potrivit conducerii tehnice, FC Pucioasa nu are nici un obiectiv de îndeplinit în competiția Ko.”În momentul acesta Moreniul are un avantaj ținând seama că lotul de acolo este în proporție de 90% cel care a activat și sezonul trecut. Mai mult de atât, ei au făcut niște achiziții de certă valoare. Rămâne de văzut dacă suntem sau nu suntem pregătiți pentru acest joc. Acest lucru îl putem vedea la finalul întâlnirii. În echipa noastră se mai regăsesc doar cinci jucători din lotul vechi. În proporție de 80% suntem cu toții noi la Pucioasa. Încă nu avem omogenitatea pe care o are Moreniul. În mare, cred că suntem pregătiți. Ne pregătim, ne capacităm, ne concentrăm. Ne dorim victoria. Mergem doar la victorie la Moreni. Nu avem nici un obiectiv în Cupă. Vrem să ne câștigăm jocurile pentru a reprezenta orașul cu mare demnitate”, ne-a declarat Romică Ciobanu, antrenorul principal al “bombonarilor”.

FC Pucioasa a transferat în această vară 11 jucători. Disputa dintre Flacăra Moreni și FC Pucioasa are loc în această după-amiază, de la ora 17.30, pe arena “Flacăra” din Moreni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!