Față-n față cu istoria! CSM Târgoviște luptă la sfârșitul săptămânii pentru titlul de campioană a României la volei feminin

Publicitate

Sportul dâmbovițean se află în fața unui moment istoric. Echipa de volei feminin CSM Târgoviște este la doar un singur pas de cucerirea titlului național. La sfârșitul acestei săptămâni, Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște va găzdui ultimul turneu al celei de-a doua faze a Diviziei A1 la volei feminin, turneu la capătul căruia, CSM Târgoviște poate deveni, în premieră, campioana României.

Înainte de ultimele trei meciuri oficiale ale sezonului 2020-2021, formația dâmbovițeană se află în fruntea clasamentului, cu un avans de patru puncte față de principala urmăritoare, CSM Volei Alba Blaj, multiplă campioană a țării, finalistă Champions League, CEV Cup și Challenge Cup. După 25 de meciuri jucate în actuala stagiune, Târgoviștea ocupă primul loc cu 71 de puncte, iar Albla Blaj se află pe 2, cu 67.

Astfel, pentru a deveni noua campioană a României, CSM Târgoviște mai are nevoie doar de cinci puncte  din confruntările cu CS Medgidia, CSM Volei Alba Vlaj și Dinamo București, programate la sfârșitul săptămânii.

Meciurile din Sala “Ioan Valerian” se vor disputa respectând toate măsurile în vigoare și, din păcate, un eventual success al târgoviștencelor nu va putea fi sărbătorit alături de fani.

 

Programul meciurilor turneului de la Târgoviște este următorul:

Vineri, 16 aprilie 2021, ora 14:00: CSM Târgoviște – CS Medgidia;

Vineri, 16 aprilie 2021, ora 17:30: CS Volei Alba Blaj – CS Dinamo București;

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 14:00: CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște- în direct la

TVR 3;

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 17:30: CS Dinamo București – CS Medgidia;

Duminică, 18 aprilie 2021, ora 14:00: CS Medgidia – CS Volei Alba Blaj;

Duminică, 18 aprilie 2021, ora 17:30: CSM Târgoviște – CS Dinamo București

 

* Cu excepția meciului dintre CSM Târgoviște și CS Volei Alba Blaj, transmis de TVR3, toate celelalte jocuri ale turneului vor fi transmise LIVE, în format video, pe pagina deFacebook a clubului târgoviștean.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!