Explozie puternică într-un bloc din orașul Fieni! Zeci de persoane au fost evacuate, iar una dintre victime a fost transportată la spital

Publicitate

Ionuț Parghel

Cu puțin timp în urmă locatorii unui bloc de pe strada Republicii, din orașul Fieni au fost evacuați, după o explozie devastatoare într-un apartament, aflat la etajul al doilea.

În urma puternicei explozii, două victime (soț și soție) au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD. Bărbatul D. Ion a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit arsuri la nivelul capului și al toracelui. În schimb, soția acestuia, care a suferit un atac de panică, se află în ambulanța SMURD și refuză să fie transportată la spital.

Explozia ar fi survenit din cauza racordului de gaze al aragazului. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Interveție Fieni și Detașamentul Pucioasa, care au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă și 2 echipaje de ambulanță SMURD. De asemenea, în zona exploziei a au ajuns și reprezentanți ai societății de distribuție a a gazelor, care analizează situația.

Imobilul nu a fost afectat din punct de vedere al structurii. Dar, în schimb, o fereastră și într-o măsură, un perete exterior din  cadrul bucătăriei au dislocate

Potrivit informațiilor oferite de ISU Dâmbovița, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!